Waarom we doen wat we doen.

Bruggen bouwen
 

Er gebeurt al ontzettend veel omtrent de duurzame voedseltransitie, maar vaak lijkt verbinding te missen. Daarom zoeken wij verbindingen en streven we naar het bouwen van bruggen. Tussen kennis en praktijk, duurzaamheid en business, vraagstuk en oplossing, innovatie en maatschappij. Welke oevers wil jij verbinden?

Bruggen bouwen.png
Stroomversnelling.png

Stroomversnelling
 

De duurzame voedseltransitie is in gang, maar de tijd dringt. Grondstoffen dreigen op te raken en klimaatverandering staat voor de deur. Daarom willen wij de duurzame voedseltransitie versnellen. Door stroomversnellingen te creëren en door een stroomversnelling te zijn. Stroom jij met ons mee?

Gebruik je verbeelding
 

Om de duurzame voedseltransitie goed vorm te kunnen geven is het belangrijk te weten waar we met de transitie precies heen willen. Daarom streven wij ernaar een visie te creëren voor een duurzaam voedselsysteem. Onze creativiteit en optimisme is hierin de sleutel. Verbeeld met ons de toekomst!

Gebruik je verbeelding.png

   Het Team   

Een ondernemend team met creativiteit, vakoverstijgende kennis, verbindend vermogen en een frisse blik.


 

IMG_0821 (2).JPG
IMG_0821 (1).JPG
IMG_0821.JPG

Simon

sustainability & business development

Simon is een dromer en een doener. Barstens vol met ideeën en idealen en met ondernemerschap in zijn bloed, stort hij zich op maatschappelijke en milieugerichte vraagstukken. Voor Simon is zijn passie voor duurzaamheid perfect verenigbaar met de transitie van het huidige voedselsysteem. Beiden vereisen namelijk durf om te dromen en doorzettingsvermogen om te doen.

Hester

food & design

Voedsel en design spelen een belangrijke rol in Hesters leven. Ze is zowel thuis in de keuken als achter de tekentafel. Tijdens haar studie Food Innovation leerde ze deze passies en haar vaardigheden combineren. Haar liefde voor voedsel en haar oog voor een betere wereld zet ze nu in voor de duurzame voedsel transitie.

Minne

organization & behaviour

Minne is zowel creatief als analytisch. Twee skills die belangrijk zijn als het gaat om organiseren en duurzaamheid. Zo organiseren en innoveren dat voedselketens goed én duurzaam functioneren, dat is Minne’s missie. Met eenvoud, vertrouwen en autonomie als sleutelwoorden gaat Minne ervoor om er alles uit te halen wat erin zit.

Creative.png
Idee.png
Samenwerken.png
Interdiciplinair.png

Creatief

Frisse blik 

Interdiciplinair 
team

Verbindend
Vermogen