Wij ontwerpen en ontwikkelen voor een duurzaam voedselsysteem

 

   Wat wij doen   

Onze missie is het versnellen van de duurzame voedseltransitie. Weten hoe we dit doen?
Check onze producten: 


 

Food concept ontwikkeling.png

Voedselconcept ontwikkeling 

Voedsel advies.png

Creatief voedsel advies

Voedselwijs.png

Onderwijs → Voedselwijs

   Waar wij op focussen   

Volgens ons zijn er 3 belangrijke elementen om de duurzame voedseltransitie te versnellen.

Voedsel waardering
 

Waardering van voedsel is de eerste en belangrijkste stap naar een duurzaam voedselsysteem. Van producent tot consument is het van belang dat verspilling wordt geminimaliseerd en de perceptie ten opzichte van voedsel veranderd. Wij durven gedragsverandering aan te kaarten en kritisch aan de slag te gaan met voedsel (her)waardering.

Voedsel visie

Voordat we de vraag ‘wat moet er anders?’ proberen te beantwoorden, is het belangrijk om te schetsen waar we eigenlijk heen willen. Voorstellingsvermogen en durven dromen is hierbij essentieel. Want een transitie zonder duidelijke visie of doel is als een schip zonder koers. Bij onze projecten creëren we samen met opdrachtgevers visies en blijven we onze eigen visie ontwikkelen.

Voedsel innovatie
 

Innovatie is het middel om de geschetste visie vervolgens te bereiken. En vormt daarom voor ons het derde en laatste element om de duurzame voedseltransitie te versnellen. Wij stimuleren, ontwikkelen en passen voedsel innovatie toe in onze concepten, advies en onderwijs projecten.

© 2020 Gros Food

  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook