Creatief voedsel advies

“Er is geen tekort aan technologie, maar een tekort aan verbeeldingsvermogen.” - Daan Roosegaarde

Voedsel advies.png

Wij geven advies en begeleiding op het gebied van voedsel-duurzaamheid. Hierbij behandelen we onderwerpen zoals: voedselverspilling, verpakking en transparantie in de gehele voedselketen. 

 

Elke organisatie en elke situatie is anders. Daarom is creativiteit essentieel. Bij ons advies gebruiken ontwerpmethodes zoals brainstorm technieken en creatieve tools. Zo komen we samen met jou tot oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken m.b.t. voedsel binnen jouw organisatie.

 

Bij het vinden van de juiste oplossingen, focussen we ons op het creëren van 3 soorten waarde, de zogenaamde triple bottom line:

Economisch
 

Een recent rapport laat zien dat elke euro geïnvesteerd in oplossingen voor voedselverspilling, zich in 14-voud terugbetaalt! Hoe maken we van voedselverspilling een business case? 

Milieu
 

Laten we samenwerken met de natuur. Hoe kunnen we door middel van voedsel-business een positieve impact hebben? 

Maatschappelijk
 

Elke schakel in de voedselketen zou de plek moeten krijgen die het verdiend. Hoe verwerken we eerlijke prijzen en transparantie in jouw organisatie?

Geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje.

© 2020 Gros Food

  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook